Ποιοι είμαστε

Οπτικά Μυλόβα

opticamylova.gr
opticamylova.gr

Η επιχείρηση Οπτικά Μυλόβα ιδρύθηκε το 1983 από τον Οπτικό Στέλιο Μυλόβα,

ιδρυτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Οπτικής-Οπτομετρίας (EAOO).eaoo_logo

Σήμερα η επιχείρηση διευθύνεται από την Οπτικό-Οπτομέτρη Παναγιώτα Σ. Μυλόβα Πτυχιούχο του Τμήματος Οπτικής-Οπτομετρίας του Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Την ομάδα συμπληρώνουν ακόμα 3 Πτυχιούχοι Οπτικοί-Οπτομέτρες που βρίσκονται στην διάθεσή σας, έτοιμοι να σας βοηθήσουν σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την διόρθωση της όρασης σας.

Η ποιότητα, η ποικιλία, οι αποκλειστικότητες μοναδικών πρωτοποριακών προϊόντων και η εξυπηρέτηση, είναι αυτά που μας χαρακτηρίζουν. Η εμπιστοσύνη σας, μας δικαιώνει και μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε.
Με μοναδικό στόχο να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο οργανώνουμε την συνεχιζόμενη εκπαίδευση σε όλους τους συνεργάτες μας, ενώ ανανεώνουμε συνεχώς την συλλογή μας. Ετσι δίπλα στις μοναδικές μας αποκλειστικότητες έρχεται να προστεθεί ότι νεότερο και πρωτοποριακό αναδεινκύεται στην παγκόσμια αγορά.

Παράλληλα αναπτύσσουμε οικονομικές σειρές σε όλες τις κατηγορίες των προϊόντων μας

  • Σκελετούς για γυαλιά οράσεως
  • Οφθαλμικούς φακούς
  • Γυαλιά Ηλίου
  • Φακούς επαφής και Υγρά Φακών Επαφής
  • Βοηθήματα Χαμηλής Όρασης
  • και διάφορα πρωτότυπα Αξεσουάρ Γυαλιών

Ξεχωρίζουν τα οικονομικά πακέτα ολοκληρωμένων γυαλιών οράσεως(σκελετός + οφθαλμικοί φακοί) καθώς και τα πακέτα Φακών Επαφής σε συνδυασμό με Υγρά καθαρισμού και συντήρησης.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης μπορεί να σας δώσει περισσότερες επιλογές και νέες ευκαιρίες σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Μάθετε περισσότερα πατώντας στον πιο κάτω σύνδεσμο:

Mylova-Optics Bonus Card

Το εργαστήριό μας με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας εγγυάται την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας.

Ειδικές κατασκευές. Το εργαστήριό μας


Υπηρεσίες-εγγυήσεις-ενημερώσεις
Έχουμε δημοσιεύσει ειδικές αναρτήσεις που σας ενημερώνουν για την πολιτική των πωλήσεών μας διασφαλίζοντας άμεσα με την παραγγελία σας. Και αυτό όχι μόνο στις διαδικτυακές μας πωλήσεις αλλά και στις πωλήσεις απο τα καταστήματά μας.

Η ασφάλεια των αγορών σας είναι εξασφαλισμένη. Η ποιότητα είναι εγγυημένη και η τεχνική παρακολούθηση όλων μας των υπηρεσιών ακολουθεί προδιαγραφές ασφαλείας που εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα.
Παράλληλα έχετε την δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας ενώ µέσω διαδικτύου κάνουμε αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Με σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα και σκοπό την προσωπική σας φροντίδα  η μηχανογράφησή μας εγγυάται την ασφάλεια των παραγγελιών σας
Συνεργαζόμαστε µε όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία.Ευκαιρίες εργασίας
Για να έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε πάντοτε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προσέχουμε και εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας, τον πιο πολύτιμο συντελεστή της επιτυχίας μας, συνεχώς.  Αν διαθέτετε τα κατάλληλα προσόντα και θέλετε να εργαστείτε μαζί μας μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας, στα στοιχεία που θα βρείτε στην φόρμα επικοινωνίας.

—————————————————————————————————————————————

Επικοινωνήστε μαζί μας πιέζοντας εδώ.