Διασύνδεση Κολλαγόνου
του Οφθαλμίατρου Ιωάννη Μάλλια 

Η λέξη κερατόκωνος σημαίνει την ανάπτυξη κωνικού σχήματος του κερατοειδούς. Πρόκειται για μία μη φλεγμονώδη εκτασία του κερατοειδούς. Η πάθηση χαρακτηρίζεται από προοδευτική λέπτυνση και αύξηση της καμπυλότητας του κερατοειδούς, ο οποίος αποκτά κωνικό σχήμα. Καθώς η καμπυλότητα αυξάνει και ο κερατοειδής λεπταίνει, η όραση του ασθενούς χειροτερεύει. Η μείωση της όρασης μπορεί να είναι μικρή ή μεγάλη ανάλογα με την έκταση της βλάβης. Η ελάττωση της όρασης κυρίως οφείλεται σε ανώμαλο αστιγματισμό και μυωπία και λιγότερο σε θόλωση του κερατοειδούς.

Read More

10ήμερο ΕΚΠΤΏΣΕΩΝ. Τώρα μπορείτε να διαλέξετε τα γυαλιά Ηλίου που σας αρέσουν με ΈΚΠΤΩΣΗ 50%.(Σε επιλεγμένες σειρές). Προλάβετε τώρα απο την 1η έως και την 10η Νοεμβρίου. Δημοσιεύτηκε από Οπτικα Μυλοβα Οπτικά-Φακοί Επαφής opticamylova στις Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019

Read More

Charmoseas Barcelona EyeWear.Με έμπνευση από το ηλιοβασίλεμα στο πάρκο Güell, το μπλε της Μεσογείου, τα λουλούδια, τα ψηφιδωτά και τα έργα τέχνης του Γκαουντί.

Read More

Γυαλιά και σχολείο. Το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς ως γνωστόν έχει πολλές υποχρεώσεις! Εκτός από τα γνωστά (βιβλία, τετράδια, τσάντες και κασετίνες) είναι και η εποχή όπου θα πρέπει να κάνουμε και έναν έλεγχο στην όραση του παιδιού μας.

Read More