Τρόποι πληρωμής και αποστολής

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε:

  • με την χρεωστική σας κάρτα, η την πιστωτική σας κάρτα  μέσω    και με έως 6 άτοκες δόσεις, ανάλογα με το ποσόν 
  • μέσω Pay Pal ή με
  • αντικαταβολή.(Δηλαδή πληρώνετε τον ταχυμεταφορέα κατά την παραλαβή των προϊόντων).

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε παραλαβή από τα καταστήματα μας και να πληρώσετε σε αυτά με πιστωτική κάρτα ή μετρητά.

Αποστολές Προϊόντων

Το κόστος αποστολής προϊόντων διαμορφώνεται ως εξής:

Τρόπος πληρωμής

  • Δωρεάν αποστολή Πανελλαδικά για αγορές απο 15€ .
  • Χρέωση Αντικαταβολής 2,50 €

Μπορείτε να παραλάβετε ΔΩΡΕΑΝ από τα Καταστήματα Οπτικών ΜΥΛΟΒΑ,

1.Ηρακλείου 270 Ν.Ιωνία 14231 Τηλ.2102773953

2.Γ.Παπανδρέου 36 Μεταμόρφωση 14451 Τηλ.2102843938


Οι αποστολές των εμπορευμάτων γίνονται με εξουσιοδοτημένη εταιρεία courier η οποία είναι εξειδικευμένη στις αποστολές ευαίσθητων προϊόντων όπως οι φακοί επαφής.
Ο χρόνος παράδοσης είναι:
– Εντός Αθηνών την επόμενη εργάσιμη, εκτός και αναγράφετε κάτι διαφορετικό στην σελίδα του προϊόντος.
– Προς όλες τις υπόλοιπες περιοχές μετά από 1 με 2 εργάσιμες ημέρες, εκτός και αναγράφετε κάτι διαφορετικό στην σελίδα του προϊόντος.
Το μέγιστο επιτρεπτό βάρος ανά αποστολή ορίζεται στα 2 κιλά, όριο που για όλα τα οπτικά είδη κρίνεται ικανοποιητικό. Αν παρ’ όλα αυτά η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 2 κιλά σε βάρος θα σας ειδοποιήσουμε για το ενδεχόμενο έξτρα κόστος αποστολής πριν σας στείλουμε τα προϊόντα.
Το κόστος για κάθε κιλό παραπάνω από τα 2 κιλά είναι 1,5 €.
Αποστολές προς το εξωτερικό δεν πραγματοποιούνται. Μπορούν ωστόσο να γίνουν κατόπιν συμφωνίας για το κόστος και τρόπο αποστολής.

Εγγύηση Ποιότητας

Η επιχείρηση Οπτικά Μυλόβα εγγυάται ότι θα λάβετε ακριβώς τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει όπως συμπληρώσατε στην φόρμα παραγγελίας.
Αν όμως, για οποιονδήποτε λόγο δεν έχετε μείνει ικανοποιημένοι είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε        ([email protected] & στο 210 2773953 Ωράριο Δευτέρα –Παρασκευή 10πμ – 14μμ.)

Ποιότητα

Βασιζόμενοι στην 35χρονη και πλέον εμπειρία μας μπορούμε και προσφέρουμε τους φακούς επαφής που σας συνιστά ο οπτομέτρης σας η ο οπτικός σας στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και με άμεση παράδοση στον χώρο σας.
Διατηρούμε ενα μεγάλο stock φακών επαφής. Ετσι μπορούμε να εγγυηθούμε την πιο γρήγορη δυνατή παράδοση των φακών επαφής σας και με εγγυημένη την φρεσκάδα και την ποιότητα που χαρακτηρίζει την επιχείρησή μας.  Ετσι μπορείτε κι εσείς πλέον μέσω internet, να απολαύσετε τη μοναδική αίσθηση ελευθερίας και την εξαιρετική άνεση και οπτική οξύτητα που χαρίζουν οι φακοί επαφής.

Μυωπία, αστιγματισμός, ξηροφθαλμία, πρεσβυωπία… Όποιο οπτικό πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε, σας εγγυόμαστε ότι έχουμε την κατάλληλη λύση! Εάν δεν έχετε ξαναφορέσει φακούς επαφής ή είστε δυσαρεστημένοι με την εφαρμογή των φακών που φοράτε έως τώρα ή απλά θέλετε να αλλάξετε τύπο φακού με κάποιον άλλο πιο εξελιγμένο επισκεφτείτε ένα από τα εξειδικευμένα τμήματα φακών επαφής στα καταστήματα ΟΠΤΙΚΑ ΜΥΛΟΒΑ. Οι έμπειροι Οπτικοί-Οπτομέτρες μας , έχοντας άριστη γνώση του αντικειμένου και τον απαραίτητο εξοπλισμό, θα λύσουν  με απόλυτη επιτυχία κάθε πρόβλημα στην εφαρμογή φακών επαφής, φροντίζοντας και την σωστή δική σας εκπαίδευση για τη σωστή χρήση τους.

Στα Οπτικά Μυλόβα, οι πτυχιούχοι Οπτικοί-Οπτομέτρες μας, θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον σωστό σκελετό και ένα ζευγάρι ποιοτικών οφθαλμικών φακών. Επιλογή που διαμορφώνεται αποκλειστικά για εσάς με ειδικούς επιστρωμένους φακούς, για άνετη και ασφαλή όραση.

Η τεχνικά τέλεια τοποθέτηση τους στο εργαστήριο μας, θα ολοκληρώσουν μια άψογη κατασκευή.

Οι επαναπαραγγελίες μπορούν να γίνονται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά μέσω Internet στο site μας, opticamylova.gr.

Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας για οποιαδήποτε ερώτηση ή βοήθεια σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της Σελίδας Επικοινωνίας ή στο τηλέφωνο 210 2773953.

Επιστροφές

Η πολιτική επιστροφής για κάθε κατηγορία προϊόντων έχει ως εξής:
1.Φακοί επαφής
Αν οι φακοί επαφής που παραλάβατε δεν σας ικανοποιούν μπορείτε να τους επιστρέψετε μόνον εφόσον η συσκευασία τους είναι άθικτη εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.
Επιστροφές δεν πραγματοποιούνται για φακούς επαφής των οποίων η παραγγελία τους θέλει αρκετές ημέρες για να πραγματοποιηθεί λόγω των εξατομικευμένων χαρακτηριστικών τους π.χ. αστιγματικοί, πολυεστιακοί φακοί.
Ανοιγμένες συσκευασίες μπορούν να γίνουν αποδεχτές για επιστροφή μόνον εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό ή είναι κακής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του κατασκευαστή.

2.Γυαλιά και Αξεσουάρ
Αν τα γυαλιά ηλίου ή τα Αξεσουάρ που παραλάβατε δεν σας ικανοποιούν μπορείτε να τα επιστρέψετε μόνον εφόσον είναι άθικτα εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.
Αναλαμβάνουμε σε αυτή την περίπτωση να τα αντικαταστήσουμε ή να σας καταβάλουμε το σύνολο της παραγγελίας σας εκτός των εξόδων ταχυμεταφοράς.
Ανοιγμένες συσκευασίες μπορούν να γίνουν αποδεχτές για επιστροφή μόνον εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό ή είναι κακής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του κατασκευαστή.
Η επιστροφή μπορεί να γίνει αποδεκτή μόνον εφ΄ όσον είναι στην κατάσταση που είχε παραληφθεί (περιέχει γυαλιά, θήκη, πιστοποιητικό γνησιότητας, πανάκι και τα παραστατικά αγοράς).

Γυαλιά Οράσεως

Τα ΟΠΤΙΚΑ ΜΥΛΟΒΑ είναι επιχείρηση 35 και πλέον ετών λειτουργίας. Στα χρόνια αυτά έχουμε αναπτύξει ειδικό σύστημα ποιότητας που μηδενίζει τα σφάλματα στην κατασκευή των γυαλιών σας. Τα γυαλιά οράσεως είναι μία συσκευή που μας βοηθά στην όραση και μας προστατεύει. Για την σωστή κατασκευή τους απαιτείτε χρόνος, ειδική παραγγελία αλλά και τεχνική παρέμβαση με την χρήση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας. Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί κατά την παραγγελία και να επιλέξετε προϊόν της απολύτου αρεσκείας σας σε συνεργασία με τον εξειδικευμένο Οπτικό-Οπτομέτρη των καταστημάτων ΟΠΤΙΚΑ ΜΥΛΟΒΑ. Οι ειδικευμένοι τεχνικοί μας με τεράστια εμπειρία θα εκτελέσουν την συνταγή που θα προσκομίσετε άμεσα και με ευθύνη.

Ειδικότερα για τις παραγγελίες γυαλιών οράσεως η οποιαδήποτε επιστροφή επιβαρύνει τον αγοραστή με το 80% του συνολικού κόστους της παραγγελίας εκτός και τεκμηριωμένα υπάρχει πρόβλημα με την χρήση του προϊόντος με υπαιτιότητα του κατασκευαστή. Το ίδιο συμβαίνει και σε περίπτωση λάθους στην συνταγή απο τον εκδότη αυτής.
Για να επιστρέψετε ένα προϊόν παρακαλούμε συμπληρώστε την online Φόρμα Επιστροφής (link με φόρμα επιστροφής). Θα πρέπει να αναφέρετε τον λόγω επιστροφής. Μπορείτε επίσης να καλέστε το 210 2773953 και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.
Η καταβολή των χρημάτων γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δηλώσετε. Απαραίτητο να έχετε συμπληρώσει την online Φόρμα Επιστροφής αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας σας
Η διεύθυνση επιστροφών εμπορευμάτων είναι:
ΟΠΤΙΚΑ ΜΥΛΟΒΑ
Ηρακλείου 270 Τηλ.2102773953
14231 Ν.Ιωνία
Αθήνα