Ειδικές κατασκευές. Το εργαστήριό μας

Ειδικές κατασκευές. Το εργαστήριό μας

Ειδικές κατασκευές. Το εργαστήριό μας. Τα ΟΠΤΙΚΑ ΜΥΛΟΒΑ είναι επιχείρηση 40 και πλέον, ετών, λειτουργίας. Στα χρόνια αυτά έχουμε αναπτύξει ειδικό σύστημα ποιότητας που μηδενίζει τα σφάλματα στην κατασκευή των γυαλιών σας.

Τα γυαλιά οράσεως είναι μία συσκευή που μας βοηθά στην όραση και μας προστατεύει. Για την σωστή κατασκευή τους απαιτείτε χρόνος, ειδική παραγγελία αλλά και τεχνική παρέμβαση με την χρήση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας.

Επιλέξετε προϊόν της απολύτου αρεσκείας σας σε συνεργασία με τον εξειδικευμένο Οπτικό-Οπτομέτρη των καταστημάτων ΟΠΤΙΚΑ ΜΥΛΟΒΑ και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας με τεράστια εμπειρία θα εκτελέσουν την συνταγή που θα προσκομίσετε άμεσα και με ευθύνη.

Ειδικές κατασκευές. Το εργαστήριό μας
Φωτό ειδική κατασκευή πολυεστιακός φακός HOYA ηλίου βαμμένο γκρι, +5,00 +1,50 με αρκετό πάχος στο κέντρο και μικρή λέπτυνση. Κόπηκε σε ειδικό πρόγραμμα στον τροχό μας με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτεται το πάχος του.
Ειδικές κατασκευές. Το εργαστήριό μας
Ειδικές κατασκευές. Το εργαστήριό μας

*********************************

Ειδική κατασκευή S-300 C-7.75!!!

S-3.00 C-7.75

Εκπληκτική κατασκευή έπειτα απο μελέτη τόσο του σκελετού όσο και της ειδικής παραγγελίας των φακών, διπλοασφαιρικοί, με δείκτη διάθλασης 1,76. Το αποτέλεσμα μοναδικό!!! Το πάχος του φακού δεν ξεπερνά το πάχος του σκελετού. Τέλεια όραση τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

 

Μηχανήματα κοπής οφθαλμικών φακών

Μηχανήματα κοπής οφθαλμικών φακών CNC για την καλύτερη εμφάνιση και τοποθέτηση των οφθαλμικών φακών στον σκελετό.

opticamylova_laboratory
opticamylova_laboratory

Ειδικοί οφθαλμικοί φακοί για χρήστες υπολογιστών

Για τον επαγγελματία αλλά και κάθε σύγχρονο άνθρωπο που η καθημερινότητά του απαιτεί την χρήση υπολογιστών, υπάρχει ένας ειδικός φακός που δίνει τέλεια όραση στην οθόνη αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο της εργασίας σας. Ολα αυτά σε συνδυασμό με την απόλυτη προστασία απο την βλαβερή ”μπλε” ακτινοβολία που εκπέμπουν οι οθόνες των υπολογιστών και οι λαμπτήρες led.

Οι φακοί αυτοί έρχονται να καλύψουν το κενό που αφήνουν οι κλασικοί πολυεστιακοί οφθαλμικοί φακοί και να δώσουν άνετη και ασφαλή όραση στις ειδικές συνθήκες εργασίας σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους ειδικούς Οπτικούς-Οπτομέτρες των καταστημάτων Μυλόβα.

Ειδικοί οφθαλμικοί φακοί για την οδήγηση…και όχι μόνον απο την ZEISS

Ένα ζευγάρι γυαλιά για καθημερινή χρήση αλλά και ασφαλέστερη οδήγηση!

Καλύτερη όραση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού για ασφαλή και ξεκούραστη όραση.

Μείωση του ενοχλητικού θάμβους που προκαλείται από τα φώτα η τους προβολείς των διερχομένων οχημάτων.

Απόλυτα σταθερή όραση σε όλες τις πιθανές αποστάσεις που αφορούν τον οδηγό(πλαϊνοί καθρέπτες, όργανα , ταμπλό, φωτεινοί σηματοδότες κλπ.)