Κάρτα

 • Ηρακλείου         270    Ν. Ιωνία              2102773953
 • Γ. Παπανδρέου  36   Μεταμόρφωση 2102843938

 

Πάντα κοντά σας  δίνοντας λύση σε κάθε πρόβλημα όρασης

 

Προσπαθούμε και είμαστε πάντα μπροστά εφαρμόζοντας καινοτόμες λύσεις στην καλύτερη τιμή και με την γνωστή φιλική εξυπηρέτηση απο τους Οπτικούς Οπτομέτρες μας.

 

Για να σας ευχαριστήσουμε για  την εμπιστοσύνη σας, δημιουργήσαμε ενα πρωτότυπο σύστημα  επιβράβευσης με την χρήση της κάρτας μας ‘’MYLOVA-OPTICS Bonus Card’’.

Με την χρήση της κάρτας πετυχαίνετε  εκπτώσεις,  προσφορές και πολλά άλλα δώρα, παράλληλα με την επιστροφή που ισχύει κάθε φορά.

Με την συμπλήρωση 100 πόντων η 200 ευρώ αγορών το πρόγραμμα επιβράβευσης, εκδίδει μια δωροεπιταγή αξίας 10 ευρώ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε επόμενη αγορά σας.

ακολουθήστε μας:

στο facebook

στο Instagram

στο Pinterest

 

εγγραφείτε στο newsletter opticamylova

εγγραφείτε στο κανάλι μας ΟΠΤΙΚΑ ΜΥΛΟΒΑ στο youtube 

η στείλτε μας το mail σας, στο opticamylova@gmail.com

για να είστε πάντα ενήμεροι για τις νέες μας προσφορές.

Ενημέρωση, χρήσιμες συμβουλές, ευκαιρίες, ειδικές εκπτώσεις και προσφορές στις online αγορές σας στο opticamylova.gr

 

 

MYLOVA-OPTICS BONUS  CARD
Οροι χρήσης

1.Η παρούσα κάρτα χορηγείται σε όλους τους πελάτες των καταστημάτων Οπτικών ‘’ΜΥΛΟΒΑ’’ , καθώς και προς τους πελάτες   κάθε Οπτικού καταστήματος  που συνεργάζεται και φέρει τα σήματα της επιχείρησης Οπτικών ‘’ΜΥΛΟΒΑ΄΄, εφεξής καλούμενη  ‘’επιχείρηση’’.

 1. Ο πελάτης δηλώνει ότι τα στοιχεία που έχουν καταγραφεί πάρα πάνω απο τον ίδιο, είναι πλήρη και ακριβή και οτι σε περίπτωση τροποποίησης τους αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώσει άμεσα την επιχείρηση.
 2. Ο κάτοχος της κάρτας απολαμβάνει τα εκάστοτε προνόμια που ορίζονται βάσει της εμπορικής πολιτικής της επιχείρησης σαν ανταμοιβή για την τακτική χρήση της κάρτας κατά της αγορές του σε καταστήματα της επιχείρησης .
 3. Ο πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την χρήση της κάρτας και σε καμία περίπτωση η επιχείρηση δεν ευθύνεται σε περίπτωση απώλειας η κλοπής η κακής χρήση αυτής.
 4. Στο πλαίσιο του προγράμματος ‘’MYLOVA-OPTICS BONUS CARD’’ με βάση πάντα την ισχύουσα εμπορική πολιτική η επιχείρηση μπορεί να επιβραυέυει τον πελάτη δίνοντάς του bonus η εκπτώσεις η ειδικές τιμές η και δωροεπιταγές για την αγορά προϊόντων αποκλειστικά απο την επιχείρηση. Η αξία των ποιο πάνω προνομίων και παροχών καθορίζονται απο την επιχείρηση.
 5. Τα όποια προνόμια, bonus, εκπτώσεις, ειδικές τιμές η και δωροεπιταγές χρησιμοποιούνται για επόμενες αγορές σε κατάστημα της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ανταλλαχθεί με χρήματα. Μετά την με οποιονδήποτε τρόπο εξαργύρωση, η απόδοση του – bonus, έκπτωσης, ειδικής τιμής η δωροεπιταγής – ο πελάτης δεν διατηρεί καμία αξίωση απο την επιχείρηση, υφιστάμενη η μελλοντική.
 6. Ο πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την χρήση της κάρτας και των οποιονδήποτε προνομίων προκύπτουν απο την χρήση της και η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη έναντι του πελάτη για τυχόν απώλεια κλοπή η παράνομη χρήση απο μη εξουσιοδοτημένο άτομο.
 7. Η επιχείρηση δεν έχει την υποχρέωση να προβαίνει σε έλεγχο ταυτοπροσωπίας και εξουσιοδότησης κατά την χρήση της κάρτας καθώς και των προνομίων που προκύπτουν απο την χρήση της.
 8. Η επιχείρηση μπορεί με αποκλειστικά δική της απόφαση να ενεργοποιεί η να απενεργοποιεί την κάρτα η και προβαίνει σε διακοπή του προγράμματος ‘’MYLOVA-OPTICS BONUS CARD’’ , χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των πελατών, μιας και το ποιό πάνω πρόγραμμα αποτελεί οικειοθελή προσφορά προς τους πελάτες της.
 9. Η επιχείρηση διατηρεί αρχείο προσωπικών δεδομένων με τα στοιχεία των πελατών στα πλαίσια της συναλλακτικής τους σχέσης, σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνει ο πελάτης χρησιμοποιούνται αποκλειστικά απο την επιχείρηση η συνεργαζόμενες με αυτήν επιχειρήσεις με σκοπό την εξυπηρέτηση, υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης, τηρουμένων των ισχυουσών διατάξεων της Ελληνικής νομοθεσίας.